• Липсва на мотивация? Прочетете това!

  Скъпи приятелчета,
  Учениците вече тръгват на училище , лятото е към своя край, но мотивацията е нещо което не зависи от сезоните, нито от броя слънчеви дни в годината. Ако случайно се чудите как и откъде да започнете, ето ви малко полезни съвети :
  1. Спрете да се сравнявате с другите!
  Първото и най-важно! Случвало ли ви се е да влезете в залата, да видите някой, който изглежда по-добре от вас и да се демотивирате. Спрете да се подценявате! По-важно е да прогресирате с всеки изминал ден. Сравнявайте се единствено със себе си. Правете си снимки, следете прогреса си и вижте колко много напредвате с всяка изминала седмица.
  2. Представете си как ще премине тренировката ви.
  Трябва да си представите колко добре ще мине, а не да дойдете с нагласата “Охх хайде по-бързо да свършва тази тренировка, че искам да си почина”. Всичко започва в главата. Трябва да имате план, а не просто да дойдете и да отбиете номера, че сте били там.
  3. Следвайте тренировъчен план.
  Много момичета и момчета се оплакват, че нямат мотивация и не знаят какво да правят в залата. Да, нормално е да нямате мотивация, когато не знаете какво да правите и не виждате резултати. Затова, ако сте начинаещ или искате по-добри резултати се обърнете към някой, който да ви изготви програма. Нашите инструктори са винаги готови да помогнат. Това е много важно. Казваме го от личен опит, когато всички започнат да следват програмата си, моментално стават по-мотивирани. Защото започват да виждат резултатите и знаят какво точно трябва да правят, за да постигат целите си.
  4. Не яжте тежки храни преди тренировка.
  Не прекалявайте с въглехидратите 2 часа преди тренировка. Ако го направите не само, че няма да ви се тренира, а може и да ви се доспи.
  5. Облечете си удобни дрехи за тренировка.
  “Какво значение имат дрехите, нали все пак съм на тренировка, а не на модно ревю…” Да, може да звучи глупаво, но е доста важно. Не веднъж сме виждали жени в залата, които са с доста неудобно облекло. Постоянно си оправят клина, защото е с много ниска талия или презрамките на сутиена им пречат. И започва едно постоянно оправяне.. Разконцентрирате се от това как изпълнявате упражненията и започвате да мислите, само за това как изглеждате. Удобните дрехи не са за подценяване! В нашия чисто нов магазин може да откриете доста интересни тренировъчни артикули, включващи женски клинове, тениски и потници специално създадени за тежки тренировки.
  6. Слушайте мотивираща музика
  Мотивацията преди тренировка не Ви е достатъчна и искате нещо, което да ви мотивира през цялото време. Всички знаем, че музиката много лесно го постига. Изберете си любими песни и ги слушайте по време на тренировка. Определено помага!
  7. Ако не може да се мотивирате сам, обърнете се към нас, защото из нашия фитнес център е пълно винаги с много мотивирани хора, готови да ви помогнат с тази толкова трудна задача.
  8. Опитайте от нашите пред-тренировъчни добавки, които със сигурност ще ви вдигнат адреналина на макс и мотивацията ще изкочи очаквано като слънце след слънчево затъмнение!