• Яйцата

  Случвало ли ви се е да се събудите сутрин и да си кажете “закуската е най-важна”, но да трябва да избирате измежду : глад, кафе с бисквитка, баничка с боза, кроасан с чаша мляко и т.н. А Яйцата?! Те са първото нещо, което ни идва наум, когато си помислим за закуска – алтернатива на гореспоменатите.

 • Липсва на мотивация? Прочетете това!

  Скъпи приятелчета, Учениците вече тръгват на училище , лятото е към своя край, но мотивацията е нещо което не зависи от сезоните, нито от броя слънчеви дни в годината. Ако случайно се чудите как и откъде да започнете, ето ви малко полезни съвети : 1. Спрете да се сравнявате с другите! Първото и най-важно! Случвало

 • НОВА ЗАЛА ЗА СПИНИНГ!

  НОВА ЗАЛА ЗА СПИНИНГ!

  🆕🔝НОВА ИЗНЕНАДА⚡️🔝🆕 Приятели!🆙 Ще бъдем кратки, но изчерпателни. ОТ ДНЕС: ✅ ИМАМЕ НОВО И УНИКАЛНО СПИНИНГ МЕСТЕНЦЕ! ✅ ДОБАВИХМЕ 7 НОВИ СПИНЪРА! ✅ СЪЗДАДОХМЕ УЮТНА, КОМФОРТНА И НЕВЕРОЯТНА ОБСТАНОВКА ЗА ВСИЧКИ ЦЕНИТЕЛИ! Заявете вашето участие на : http://zeus.bg/onlinebooking/ Очакваме ви!

 • Готови ли сте да се поизпотим с Ева и Лили?

  Готови ли сте да се поизпотим с Ева и Лили?

  И така приятели, готови ли сте да се поизпотим?👊💪 Още от днес, нашите красиви и очарователни треньорки Eva Doncheva И Lilly Stefanova ви канят на незабравимото приключение наречено “Размажи калориите с ТАБАТА”. Чрез тази тренировка може да изгорите между 13 и 14 калории на минута и да удвоите скоростта на своя метаболизъм за 30 минути.

 • Работно време по Великденските празници!

  Петък 06.04.2018    –   09:00 – 21:00 Събота 07.04.2018 – 09:00 – 21:00 Неделя 08.04.2018 – ПОЧИВЕН ДЕН Понеделник 09.04.2018 – 09:00 – 21:00